LA BRACE SITTARD

LA BRACE SITTARD Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1413 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Brace Sittard. Meer weten? Ontdek meer

12 aug 2022 om 0:20 Van goeie en trouwe klant, naar iemand die nooit meer iets zal bestellen. Al het eten wat je krijgt is doorweekt met vet en olie
9 aug 2022 om 20:56 Shoarma was lekker alleen de Fritten waren koud
9 aug 2022 om 20:52 Erg lekker
8 aug 2022 om 22:44 Normaal gesproken heel tevreden over la brace, echter gaat het de laatste tijd steeds minder. De nieuwe bezorger noemt me “knul” aan de deur en doet nogal populair, racet daarna als een idioot door de straat. De bestelling was ook niet compleet.
8 aug 2022 om 12:33 Niets op aan te merken
8 aug 2022 om 12:25 1ste keer besteld, erg lekker! Ik ga zeker nog een keer bestellen.
6 aug 2022 om 20:05 Ik had een kapsalon en gevraagd graag de sla op het vlees daarover de kaas en dan de oven in. Toen ik het bezorgd kreeg stond op de folie “ graag gedaan” . Het smaakte me nog lekkerder dan het altijd al smaakt. Heerlijk la Brace dank jullie
1 aug 2022 om 19:58 Lekker gegeten en snel bezorgd
31 jul 2022 om 11:29 Ik bestel hier noet meer is al de tweede keer dat ik vraag zonder groente en wat krijg ik met groente
31 jul 2022 om 10:17 Goed eten!!!
26 jul 2022 om 23:53 Het eten is heel erg achteruit gegaan en dit is heel jammer want toen jullie net open waren was het echt super lekker. Dit is niet om jullie omlaag te halen maar meer opbouwende kritiek.
24 jul 2022 om 21:46 Warm eten dat is bij anderen vaak niet zo.Op de gewenste tijd bezorgd.TOP!